Hyvät vanhemmat ja pelaajat Eng Swe

Insomnolence16 on ensimmäinen (ja toivottavasti ei viimeinen) oppilaiden suunnittelema ja järjestämä e-urheilu turnaus.

Pelinä toimii Counter Strike: Global Offensive (Lue pelistä lisää täältä, YLE.) Kyseinen peli on valittu siksi, että se on suosituin Prakticumin oppilaiden keskuudessa. Ehkäpä tulevaisuudessa meillä saattaa olla enemmän pelejä valitsettavissa tulevissa turnauksissa.

Counter Strikessä, yhteistyö ja kriittinen ajattelu on tärkeää, ja haluamme nuorten oppivan näitä hyödyllisiä taitoja tulevaisuuden varalle (Nykyisin ryhmätyöskentely on iso osa kaikkea mitä elämässä tulee vastaan). Peli opettaa myös loogista ajattelua ja nopeiden ratkaisujen tekemistä paineen alla. Myös jotkin fyysiset  kyvyt saavat harjoitusta, kuten reaktioaika, ja toisaalta myös käden ja silmän välinen koordinoimiskyky.

CS:GO on ensimmäisen persoonan ampumispeli (fps), jossa sotilaat taistelevat terroristeja vastaan. Vaikka peli on saanut paljon arvostusta ja on hyvin suosittu nuorten joukossa, ymmärrämme että peli saattaa vaikuttaa oudolta valinnalta kouluympäristöön, joten jos kysymyksiä ilmenee, ota ihmeessä yhteyttä meihin.


P.S. Voit Tulostaa tämän ja laittaa jääkaapin oveen